M-1600 vágógép

- maximális termelékenység maximális igényekhez!

Az M-1600 vágógép vágó és maró alkalmazásokat kínál a legszigorúbb követelmények teljesítésével. Az eurolaser automata váltóasztalos rendszerével kiegészített, opcionális felszereltség által tovább növelhető a termelékenység még pedig 1330 x 1630 mm-es megmunkálási felület mellett. Ez a kombináció különlegesen megfelelő a fólia, akril, fa és textil alkalmazásokhoz.

vagy kérje egyéni tanácsadásunkat!

+49 4131 9697 500

Az M-1600 vágógép műszaki adatai:

Munkafelület (sz x h):
Méretek (sz x h x m):

Anyagtovábbítási szélesség:
Asztal továbbítási magassága:
Lézerteljesítmény:
Lézerforrás:
Sebesség:
Gyorsulás:

1330 mm x 1630 mm (52.3" x 64.1")
2730 mm x 2410 mm x 1600 mm
(107.4" x 94.8" x 62.9")
1642 mm (64.6")
15 - 55 mm (anyagtartó nélkül)
60 - 650 watt
CO
1 - 1,414 mm/s (1 mm-es léptetéssel)
max. 14.1 m/s² (555"/s²)

 

Az M-1600 vágógép automata váltóasztalos rendszerrel is rendelhető a termelékenység megduplázásához.


Milyen lehetőségeket kínálunk Önnek?

Az eurolaser lézerrendszerek moduláris felépítése lehetővé teszi az összes követelményhez speciálisan illeszkedő konfigurációt. Elemezzük igényeit és egyénileg konfiguráljuk lézerrendszerét. Az eurolaser lézergépein számos anyagot megmunkálhat. Vágjon műanyagot, szivacsanyagot, textilt,

fóliát, fát, akrilt, kompozit anyagokat stb. Örömmel végzünk vágástesztet az Ön által kiválasztott anyaggal Alkalmazási Központunkban. Részletes tesztjelentést készítünk Önnek, amelyből kiderül, hogyan vágható és marható anyaga lézergépeinkkel.

Automatizálások az Ön lézerberendezéséhez

Nagyobb termelékenység, gazdaságos munkavégzés – időt és pénzt takarít meg meg

Növelje meg rendszerének termelékenységét

Automata váltóasztalos rendszer

Ez lehetővé teszi a megmunkáló asztal be- és kirakodását a lézermegmunkálás során és bizonyítottan akár 75%-os hatékonyság-növekedést biztosít a lézerrendszer használatánál.

több

A váltakozó üzemmód rendszerének erősebb kiterhelését teszi lehetővé

Távirányító rendszer

A munkaterület szoftverrel irányított megosztása lehetővé teszi a lézerrendszer váltakozó oldali üzemelését. Ezáltal az anyagkivétel és az újrafeltöltés alatt a termelés folytatódhat a túlsó oldalon.

több

Opcionális kiegészítések

Opcióink megkönnyítik a napi munkát és bővítik az Ön lehetőségeit

A kamerás felismerés lehetővé teszi Önnek a mintanyomott anyagok pontos kivágását.

POSITIONplus - Optikai felismerő rendszer

Az automatikus kamerafelismerés segítségével mintanyomott anyagokat pontosan a nyomat-körvonal mentén lehet kivágni Még a nyomtatási stílusban lévő leképezési tűréseket is kompenzálni lehet szoftvervezérelten.

több

Végtelen sok lehetőség nyílik meg Ön előtt egyetlen rendszeren belül.

3 in 1 - Mechanikai megmunkálás

A lézerberendezésre a lézerrel párhuzamosan mechanikus szerszámfejek is felszerelhetők, így megvan a lehetősége arra, hogy szerszámokat, pl. marókat vagy késeket, is használjon. Ez értékes kiegészítése megmunkálási lehetőségeinek egyetlen rendszertechnológiában.

több

Gravírozzon pengeéles képeket.

PICTUREplus - Rasztermaró egység

Ez a opcionális felszereltség lehetővé teszi képfájlok szerkesztését és mind 2D-képek, mind 3D-doborművek készítését. A marások max. 1200 dpi felbontásban és 256 szürkeárnyalatban végezhetők el.

több

One system - all applications. Lasering dieboards, cutting ejection rubbers, production of packaging templates, marking of material surfaces.

Dieboard processing possible

Cut with constantly high accuracy from 1 pt to 6 pts. Focus your cutting with the box cut process. At the same time, less material vaporizes, which means fewer emissions and therefore more costeffective extraction and filter systems.

több

Elszívó és szűrő egységek

Elszívó és szűrő egységek

Az Ön alkalmazásához és lézerberendezésének asztalkoncepciójához igazodóan történik az elszívó készülékek kiválasztása. Így biztosítjuk a kibocsátások teljes mértékű elszívását az anyag alatt és felett.

több

Hűtőegységek az Ön lézerberendezéséhez

Hűtőegységek

A nagy értékű energiahatékony hűtőegységek elektronikus hőmérsékletszabályozókkal vannak felszerelve, így a lézersugárforrások számára mindig ideálisak a feltételek ahhoz, hogy állandó teljesítőképességet garantálhassunk.

több

Az M-1600 vágógép rendelhető a következő anyaghoz is

Kérje egyéni tanácsadásunkat!

 
© 1994 -2024 eurolaser GmbH. Tous droits réservés.