Automatizálások az Ön lézerberendezéséhez

Nagyobb termelékenység, gazdaságos munkavégzés – időt és pénzt takarít meg meg

Fokozza termelékenységét azzal, hogy tovább növeli eurolaser-rendszerének kiterhelését Az automatizált termelés megkönnyíti a munkát és különösen nagy darabszámok feldolgozása esetén gyorsabb anyagmegmunkálást és ezáltal nagyobb hozamokat biztosít. Akár az automatikus anyagfeladást, a mechanikus anyagszállítást vagy a megmunkálási folyamat alatti folyamatos be- és kirakodást – válassza ki lézerrendszere megfelelő kiegészítését. A lézerrendszerek különböző automatizálásai természetesen az Ön kívánalmaihoz igazodnak és egyaránt figyelembe veszik az Ön alkalmazását, a megmunkálandó anyagot és a folyamat környezetét.

Növelje meg rendszerének termelékenységét

Automata váltóasztalos rendszer

Ez lehetővé teszi a megmunkáló asztal be- és kirakodását a lézermegmunkálás során és bizonyítottan akár 75%-os hatékonyság-növekedést biztosít a lézerrendszer használatánál.

több

Automatizálja az anyagfeladást textíliák vég nélküli feldolgozásához

Szállítórendszer

Az automatikus anyagfeladás révén a textíliákat közvetlenül a tekercsből lehet a lézermegmunkálásba bevezetni és a lézerszabás után egy elszedő asztalra továbbítani. Az egyes anyag-előtolási ciklusok utáni kiváló csatlakozási pontossággal kvázi végtelen hosszú szabások készíthetők.

A bálaanyag feladása egy automatikus letekercselő egységen keresztül történik. A letekercselő rendszer peremvezérlése gondoskodik az anyag pontosan illeszkedő elhelyezéséről. Arra is van lehetőség, hogy a szállítórendszert egy feltekercselő egységgel egészítsük ki. Ez a már megmunkált textíliák egyenletes feltekercselésére szolgál, így egy teljesen automatizált megmunkálási folyamat jön létre.

több

A váltakozó üzemmód rendszerének erősebb kiterhelését teszi lehetővé

Távirányító rendszer

A munkaterület szoftverrel irányított megosztása lehetővé teszi a lézerrendszer váltakozó oldali üzemelését. Ezáltal az anyagkivétel és az újrafeltöltés alatt a termelés folytatódhat a túlsó oldalon.

több

Anyagellátó robot rendszer

Pick´n Place – Anyagellátó robot rendszer

A rugalmasan beállítható és méretezhető robot rendszerrel optimalizálhatóak a munkafolyamatok. A lézerrendszer fel- és lerakodása automatizált és pontos.

több


Van kérdése? Örömünkre szolgál, hogy tanácsot.

 
© 1994 -2024 eurolaser GmbH. Tous droits réservés.